Om mig

Anni Spedsbjerg

Jeg hedder Anni Spedsbjerg er 32 år gammel og er bosat i Aarhus. Som person er jeg positiv, nysgerrig, selvmotiverende, resultatorienteret, struktureret, robust og et fremragende teammedlem. Efter flere år som kundeservicemedarbejder og en karriere som teamleder, valgte jeg at starte på min drømmeuddannelse i 2010 og i december 2013 afsluttede jeg min professionsbachelor i branding og marketing management.

Ved siden af studierne, arbejdede jeg hos Elgiganten, og forsatte som fuldtidssælger efter endt uddannelse. Det blev til i alt 3 gode år, men valgte i juli 2015 at forfølge drømmen om et job inden for marketing. Hvorfor jeg har dedikeret min tid til at finde det job som gør mig glad og giver mig den udvikling personligt og fagligt jeg har manglet.

Jeg finder især online marketing herunder SEO ufattelig spændende, jeg tror på det er fremtiden og kan, hvis eksekveret korrekt, medføre stor succes hos et brand. Og hvem vil ikke gerne være en del af en succeshistorie?

Som person elsker jeg at udfordre mig selv, opsøge ny viden og være engageret i det jeg laver. Jeg elsker at fordybe mig i de ting jeg foretager mig, hvilket også er derfor jeg nyder at læse bøger. Det gør mig glad at læse og jeg synes jeg oplever så meget fordi det stiller krav til min egen fantasi. Det er råhygge og en dejlig måde at koble mentalt af på i hverdagen.

Som tidligere nævnt er jeg meget resultatorienteret, hvilket gør, at jeg stiller krav til mig selv når jeg udfører div. opgaver, dette være sig helt basale ting som rengøring, madlavning, DIY projekter eller andet der giver et øjeblikkeligt resultat. Det gør mig generelt glad når jeg kan se fremskridt og mening med de ting jeg foretager mig. Ind imellem burde jeg nok være bedre til at sig nej, men som oftest fører ordet “ja” til fantastiske oplevelser. Skal jeg være mere aktiv holder jeg af en god gang pilates og som det flokdyr jeg er, holder jeg også svært meget af at ses med mine fantastiske veninder i forskellige sammenhænge.